0591 64 00 00 Leesbaarheid a a a

Zakelijk

Als ondernemer moet u van alle markten thuis zijn. Er zijn veel adviseurs voor ondernemers, zodat de doorsnee ondernemer veel voor-de-hand-liggende aspecten van het ondernemen al wel onder controle heeft.

Buiten het bekende spectrum van ondernemen speelt zich echter ook een groot aantal zaken af, waar maar weinig ondernemers voldoende aandacht aan geven. Het gaat om onderwerpen die niet gelijk invloed hebben op de dagelijkse bedrijfsvoering, maar op termijn kunnen deze zaken van levensbelang zijn voor de gezondheid van u en uw bedrijf.

Een aantal voorbeelden:

 • Juridische structuur van de onderneming is niet up-to-date
  Een niet-passende structuur kan negatieve fiscale en financiële gevolgen hebben voor u, uw bedrijf en eventuele aandeelhouders.
 • Persoonlijke situatie is gewijzigd
  U bent inmiddels getrouwd, gescheiden of hertrouwd, of u hebt kinderen gekregen. Dit zijn allemaal belangrijke redenen om de relatie tussen u en uw bedrijf onder de loep te nemen. Als dit niet goed op elkaar is (en blijft) afgestemd, kan dit op onverwachte momenten leiden tot ongewenste gevolgen.
 • Mogelijkheden onbenut laten
  Uw persoonlijke financiële vermogen verdient extra aandacht. Profiteert u nu en in de toekomst bijvoorbeeld wel optimaal van de mogelijkheden? Bijvoorbeeld op het gebied van erfrecht en de fiscale kansen voor de erf- of schenkbelasting?
 • Continuïteit
  Hoe zit het met de continuïteit van uw bedrijf? Zijn volmachten en opvolging bijvoorbeeld goed geregeld?

Ondernemingsvormen

Wilt u een onderneming starten? Dan kan dit in de volgende ondernemingsvormen:

Ook kunt u bij ons terecht voor het oprichten van een stichting of vereniging.

Wat wij voor u kunnen doen

De keuze hoe u uw onderneming gaat uitoefenen is een persoonlijke keuze, afhankelijk van uw situatie. Notariaat 't Suydevelt is vertrouwd met al deze onderwerpen. Wij hebben een ruime ervaring in de ondernemingspraktijk en dan met name met de ondernemer achter het bedrijf. Bent u benieuwd of u uw zaken goed geregeld heeft? Of bent u van plan een onderneming te starten en wilt u dit gelijk goed regelen? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!