Curling Cup 2017/2018

door
Notariaat 't Suydevelt
op 09 januari 2018

 

Om onze sportieve horizon te verbreden hebben wij dit jaar mee gedaan aan de Curling Cup 2017/2018, georganiseerd door Emmen On Ice.

Voorronde 1

Onze eerste voorronde was op woensdagavond 13 december jl. Hier hebben wij een mooi resultaat neergezet. Van de 4 wedstrijden hebben wij er 3 gewonnen en dit leverde ons een voorlopige 8e plaats op (van de 24 deelnemende teams op deze avond).

Voorronde 1

Voorronde 2

De 2e voorronde was op woensdagavond 20 december jl. De eerste 8 gingen door naar de finale, dus was het noodzaak om onze 8e plaats te behouden. Weer moesten er 4 wedstrijden gespeeld worden. Deze keer hadden wij 2 wedstrijden gewonnen, 1 verloren en 1 gelijk gespeeld. Erg spannend dus! Gelukkig hadden we genoeg punten om onze 8e plaats te behouden en mochten we door naar de finale!

Voorronde 2

Finale!

De finale werd gespeeld op donderdagavond 4 januari jl. We hadden een zware indeling, want we moesten het opnemen tegen de voorlopige nrs. 1, 2 en 3. Deze teams hadden daardoor ook nog eens bonuspunten.

Gelukkig verliep het allemaal heel soepeltjes en hebben we 2 keer gewonnen en 1 keer gelijk gespeeld met een erg goed puntensaldo. We waren door naar de halve finale!!

Helaas sloegen in de halve finale bij ons de zenuwen toe en hebben we verloren. Daarna moesten we strijden om de 3e en 4e plek en ook deze wedstrijd hebben we verloren.

Uiteindelijk zijn we 4e geworden van de 72 teams. Een resultaat waar we erg trots op zijn!

Op naar volgend jaar!

Finale

 


Reacties

Reageren?

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats zelf een reactie

Terug
Deel deze pagina